diumenge, 22 d’octubre del 2017

COLÒNIES LA MARINADA

MARXEM DE COLÒNIES!


Aquest any, relacionat amb el Projecte del Mar que estem treballant, hem anat de colònies a la Marinada, una casa que es troba a Cambrils i que està molt a prop de la platja.

Malgrat la pluja, ho vam passar dallò més bé i ha estat una experiència fascinant, no només per aprendre moltes més coses del mar, sinó també per conèixer i relacionar-nos amb companys i companyes daltres classes. 












El primer dia, vam fer 4 tallers diferents i tots els grups vam passar per tots ells.

TALLERS:

1. TOCA-TOCA
     Vam estar tocant diferents animals marins que hi havien en una peixera (estrelles de mar, botifarres marines, peixos...) i vam poder veure de ven a prop com eren.






2. VIATGE PEL FONS MARÍ
     Com si fóssim uns submarinistes, ens vam enfonsar al fons marí i no només vam veure peixos, sinó que vam poder observar totes les deixalles que van a parar al mar i el temps que triguen en desfer-se. Us esgarrifaríeu si ho sabéssiu!
   




3. MURAL MARÍTIM
       Vam dibuixar un gran vaixell pirata i diferents animals marins.




4. TRECANCLOSQUES
       Entre tots vam construir un gran trencaclosques dun submarinista.





El segon dia, el sol ens va deixar gaudir de l'activitat que hi havia programada a la platja. Com uns autèntics pirates vam fer un Gimcana i vam trobar el nostre tresor. Tot una aventura!





1 comentari:

  1. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Thank

    ResponElimina